Glaszetter Groningen voor ruitschade of vervanging van glas

GRATIS HR++ GLAS (HOOG RENDEMENTS ISOLATIEGLAS) VIA DE € 4.000 REGELING.

Glasschade Groningen? Meldt uw ruitschade online 06 25212037

Glaszetter Groningen voor glasschade, ruitschade. Ook voor HR++ glas en dubbelglas
Bel direct met 06-25212037

In het gaswinningsgebied is er nu een subsidie regeling “Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering”.

De volgende gemeenten vallen in dit gebied, Loppersum, Appingedam, Delfzijl, Eemsmond, Ten Boer, Slochteren, De Marne, Bedum, Winsum, Hoogezand-Sappemeer of Menterwolde.

Heeft u meer dan € 1.000,- aardbevingsschade? Dan kunt u nu profiteren van de € 4.000,- regeling.
U mag voor € 4.000,- duurzaam investeren in uw woning en krijgt dat bedrag terug van de NAM. Schakel ons in en wij regelen dit voordeel van A tot Z voor u!

Woningverbetering met HR ++ behoort tot de mogelijkheden. Wij willen u erop wijzen dat het glas wat wordt geplaatst een minimale U-waarde van 1,2 moet hebben.

Om deze waarde te halen moet u wel de juiste spouw gebruiken, want bijvoorbeeld Thermobel TOP met spouw 9 en Argon gasvulling heeft een U-waarde van 1,6. Maar er bestaat ook een mogelijkheid om de gasvulling die wordt gebruikt, de Argon gasvulling, te vervangen door de zogeheten Krypton gasvulling. Met deze gasvulling kunt u in de meeste gevallen al met een spouw 9 een U-waarde halen van 1,1.

De Krypton gasvulling geeft wel een meerprijs op de m2 prijs, maar u bespaart wellicht extra plaatsingskosten, zoals freeswerk en het aanbrengen van een nieuwe aanslagkant.
Tevens behoort Thermobel Energie met zonwerende eigenschappen tot de HR beglazing. De Thermobel Advanced is een product met hogere isolatie eigenschappen.

Voor meer informatie omtrent de eigenschappen van het glas en voor de toeslagen voor de krypton gasvulling, staan wij u graag te woord.

Op www.snn.eu/waardevermeerdering vindt u meer informatie over de voorwaarden waaraan men moet voldoen om in aanmerking te komen voor de subsidie van € 4.000,-.